vineri, 13 septembrie 2013

Saltea Saltex Memory Foam - Review

          Una dintre cele mai comercializate saltele din ziua de astazi pe pietele din Romania este salteaua Saltex Memory – Foam.
          Aceasta ofera un grad ridicat de confort la un pret accesibil. Pretul unei astfel de saltele este cuprins intre 550 lei si 600 lei pentru o saltea de o persoana si intre 900 lei – 1.000 lei pentru o saltea dubla. Pretul variaza de la un magazin la altul si daca aveti sau nu inclus si transportul pana la domiciliu al produsului.
         Baza saltelei este fabricata din spuma poliuretanica, densitate 30, cu inaltimea de 18 cm. Aceasta tine locul arcurilor clasice, pe care le stim cu totii. Peste acest strat, este asezat ‘’celebrul’’ strat de memory –foam, foarte cautat astazi datorita proprietatii sale de a lua forma corpului persoanei de pe saltea. Acest strat are o grosime de 5 cm si o densitate de 50.
         Aceste doua straturi  de spuma poliuretanica, ce alcatuiesc salteaua sunt acoperite cu o husa detasabila, ce poate fi spalata chiar si la masina de spalat. Husa standard este cea Fragrance Active dar puteti opta si pentru una din urmatoarele huse, in functie de design-ul favorit si de proprietatile pe care fiecare dintre acestea le ofera:  SilverCare, Oxygen-Plus, Thermo Cool, ScotchGuard.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu